Svartpepparn´s First Lady "Extra"

Extra är vår första uppfödning som fått stanna hos oss. Pappa är DK UCH SE UCH Hönsetorps Back Me up "Herman" och mamma är vår Toya. En dam med mycket energi och temperament!  Vi tränar Rallylydnad och vi är upp i Avancerad och hon har lika mycket arbetslust som mamma Toya! Har även börjat med Nosework och tanken är att tävla i detta också så småningom. Extra har gjort BPH med skott, MH med skott och korning med skott men där räckte inte poängen riktigt i kampmomentet. Men rasen är ju ingen kamphund precis! Extra är vår största kelgris!

Mitzi (Sallygården's Hallelujah Moment)

Mitzi är en dvärgschnauzer svart/silver född 22 mars 2010. Vi har gått diverse kurser, valpkurs, unghundslydnad och viltspår. Hon älskar viltspår och har gjort godkänt anlagsprov. Mitzi har även titeln RLDN.

Detta är en mjuk och väldigt tillgiven liten dam som älskar sin familj över allt annat! Hon har fått 3 kullar och ska inte ha fler utan nu njuter hon bara av livet och sin flock!


Mitzi har span!

Lakej's Ofelia "Toya"

Toya är en dvärgschnauzer svart/silver född 1 nov 2012. Jag ville ha en tik med attityd och arbetsglädje och det fick jag verkligen! Toya älskar att arbeta och vi är uppe i Mästarklass i Rallylydnad. Har även börjat med Nosework och ska även tävla i det framöver.  Tävlandet får ju ibland vila när vi har valpar men vi har ju all tid i världen så vi ska nog hinna med det vi vill!

Toya har även gjort MH med godkänt skott.


Toya och matte med första godkända rosetten i rallylydnad!

Funnie (Caudatus Coco Chanel)

Funnie är en schnauzer p/s som är född 050710. Hon kommer från kennel Caudatus i Huddinge, Susanne och Peter Lundberg.

Vi har gått lite lydnadskurser. Hon gör det hon ska men mest för att glädja matte. Funnie är Svensk Viltspårchampion och är Mh testad med bra resultat. På utställning har hon CK.

Funnie är den mest okomplicerade schnauzer jag träffat och hon har nedärvt sitt fina temperament till sina valpar. Hon kan ta ner den mest uppstudsiga hund utan några större åthävor, hon bara är! Nu börjar hon komma till åren, så hon får göra lite som hon vill, precis som det ska vara!

Funnie njuter av livet