Svartpepparn´s First Lady "Extra"

Extra är vår första uppfödning som fått stanna hos oss. Pappa är DK UCH SE UCH Hönsetorps Back Me up "Herman" och mamma är vår Toya. En dam med mycket energi och temperament!  Vi har tränat en del Rallylydnad och hon är uppflyttad i Avancerad, men nu har vi snöat in på Nosework istället! Detta är vår stora kelgris!

Mitzi (Sallygården's Hallelujah Moment)

Mitzi är en dvärgschnauzer svart/silver född 22 mars 2010. Vi har gått diverse kurser, valpkurs, unghundslydnad och viltspår. Hon älskar viltspår och har gjort godkänt anlagsprov. Mitzi har även titeln RLDN och har godkänt doftprov för Nosework 1.

Detta är en mjuk och väldigt tillgiven liten dam som älskar sin familj över allt annat! Hon har fått 3 kullar och ska inte ha fler utan nu njuter hon bara av livet och sin flock!


Mitzi har span!

Lakej's Ofelia "Toya"

Toya är en dvärgschnauzer svart/silver född 1 nov 2012. Jag ville ha en tik med attityd och arbetsglädje och det fick jag verkligen! Toya älskar att arbeta och vi är uppe i Mästarklass i Rallylydnad. Har även börjat med Nosework och börjat tävla så smått. Hon bara älskar det!

Toya har även gjort MH med godkänt skott.


Toya och matte med första godkända rosetten i rallylydnad!