Valpar 2019! Vi tänker para Svartpepparn´s Gucci "Greta" och Svartpepparn´s First Lady " Extra vintern 2018-2019. Går allt som planerat så bör det bli en bunt vårvalpar! Hanar är inte bestämt, återkommer med det! Detta blir valpar som lämpar sig för träning och tävling, man bör vara aktiv med sin hund så mår alla bäst!

Är du intresserad av en tikvalp (ev hane) med bibehållen avelsrätt får du gärna maila mig! Du bör gilla pälsvård, vara beredd att  ställa ut och kanske tävla eller träna nåt som passar er. Du betalar halva priset och jag tar en kull valpar innan den är 5 år om det är en tik, och använder den 3 gånger om det är en hane. Hör av dig om du har fler frågor!

Jag följer SKK:s och rasklubbens regler och riktlinjer , valparna växer upp i hemmiljö med andra hundar. Vill man kan man skriva upp sig på intresselista för en valp, detta är dock inget bindande för varken köpare eller mig. Man blir då informerad om när valparna fötts och kan då bestämma sig om man vill köpa en valp eller inte.

Har ni andra frågor eller funderingar är ni så klart välkomna med de!