Pepparrallyt NW1 TEM Fordon

I samarbete med Svenska Nose Work Klubben bjuder Svartpepparn’s Kennel härmed in till

Officiell Nose Work tävling Pepparrallyt

NW1 TEM Fordon – 29 juli 2019 (bemärk tävlingen är flyttat från 27 till 29 juli av personliga orsaker)

Arrangör SNWK       

Anordnare Svartpepparn’s Kennel (Gunilla Nilsson)

Antal deltagare: 25

Domare:  Sara Andersson

Plats: Gräsabygget 5080, 28294 Hörja

TEM (Tävling Enskild Moment) Fordon är en av de 5 grenar du kan tävla i inom nose work. Här är det 4 fordonssök med många olika typer av fordon. Som på en vanlig TSM tävling får du också här diplom om du klarar alla 4 sök och har max 3 fel. Och när du har samlat 3 diplom i TEM Fordon blir du uppflyttat till klass 2 i TEM fordon.

Anmälan är öppen: måndag den 10 juni till måndag den 24 juni och sker via SNWK tävling.

Om det blir fler än 25 anmälningar blir det lottning enligt SNWKs regler. Dvs slumpmässig prioritering bland i första hand SNWKs medlemmer (som har förtur), därefter lottning bland alla anmälda.

Pris: 450 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen får du kort efter anmälningstidens utgång ett mail med betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förrän du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Ni som inte erhåller plats kan se aktuellt reservplatsnummer på SNWK tävling.

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Om du kommer med på tävlingen får du möjlighet att välja vilken grupp du önskar, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.

Du kan anmäla flera hundar till tävlingen, men du kan bara deltaga med den som evt lottas till att vara med. Har du dessutom en som hamnar på reservplats kan du inte välja denna.

Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.

Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist. Meddela så snart du vet om din tik kommer att löpa på tävlingsdagen så att vi kan ta hänsyn till detta i startlistan.

Tävlingsledare: Susanne Lindros

Har du frågor, kontakta Gunilla Nilsson på: svartpepparnskennel@gmail.com


Varmt välkomna!

 

Sponsor